Politica de confidentialitate

GDPR
Suntem aliniati cu regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si conform GDPR, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si in scopurile precis mentionate datele Dvs personale pe care ni le furnizati folosind site-ul nostru. Nu sunteti obligati sa ne furnizati datele personale, insa refuzand nu veti putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veti putea lasa comentarii, nu veti putea cere oferte de pret sau informatii, pe scurt nu vom putea tine legatura.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele Dvs sunt folosite strict pentru a va putea contacta si trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele Dvs personale.

Contact via email
Daca ati ales sa ne trimiteti un mesaj direct catre adresa noastra de mail office@oameniidemaine.ro, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde ori de cate ori va fi necesar. In urma contactului vom colecta adresa de mail si alte date personale pe care le-ati oferit voluntar in mesaj. Aceste date raman stocate la noi, le vom folosi doar pentru a va putea raspunde sau contacta. Nu oferim altor terti datele Dvs personale si puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail office@oameniidemaine.ro

Contact telefonic
In urma folosirii contactului telefonic catre unul din numerele noastre de telefon, ne dati in mod direct consimtamantul de a va raspunde sau contacta telefonic ori de cate ori va fi necesar. Numarul Dvs de telefon nu va ramane stocat la noi decat daca veti deveni client si il vom folosi doar pentru a va putea contacta. Nu vom oferi altor terti numarul Dvs de telefon in scopul de marketing. Puteti solicita stergerea numarului de telefon printr-o simpla cerere la adresa de mail office@oameniidemaine.ro sau telefonic.

Formularul de comentarii pe blog
In cadrul blogului, in articole aveti posibilitatea adaugarii de comentarii. In acest caz va sunt solicitate urmatoarele date: nume, adresa de mail si adresa website-ului personal daca exista. Aceste date raman stocate la noi, nu le vom folosi pentru a va contacta sau trimite oferte. Nu oferim altor terti datele Dvs personale, puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail office@oameniidemaine.ro . Daca la un moment dat va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing pe blog, vom inceta prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta comentariile exprimate de catre Dvs inainte de retragerea acestuia, considerand ca actiunea Dvs la vremea respectiva a fost voluntara.

Retelele sociale
Daca ne contactati prin intermediul unei retele sociale cum ar fi facebook, instagram, youtube, va vom raspunde dar nu vom salva datele Dvs de contact decat daca deveniti clientul nostru. Aici, includem toate conturile sociale create pana in prezent si pe care le vom crea in viitor. Nu oferim altor terti datele Dvs personale, puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail office@oameniidemaine.ro , specificand cu exactitate profilul si de pe ce retea de socializare ne-ati contactat.

Durata pentru care va prelucram datele
Nu oferim un termen, datele Dvs raman stocate la noi si le vom folosi doar pentru a va putea raspunde, contacta si pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele Dvs personale. Puteti solicita stergerea lor printr-o simpla cerere la adresa de mail office@oameniidemaine.ro

  • Oameniidemaine.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
  • Oameniidemaine.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuare comenzi, donatii, subscribe la articole).
  • Oameniidemaine.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site.